SparkLogo

Zo werken wij

IT AS AGREED

Image
Image
Afspraak is afspraak is ons motto. Daarom bepalen we eerst samen met onze klant waar we naar toe werken en daar maken we afspraken over.
 
Een belangrijke eerste stap is het gezamenlijk vaststellen van het doel. Wij nemen hier uitgebreid de tijd voor, stellen kritische vragen en zorgen ervoor dat het probleem en de gewenste situatie helder wordt. Door hier samen uitgebreid bij stil te staan ontstaat er focus op het resultaat. 
 
De meerwaarde van resultaatgericht werken is dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en alle handelingen in dienst staan van het behalen van dit doel. Of het nu gaat om beheer, software-ontwikkeling of consultancy - altijd zorgen wij ervoor dat er een gezamenlijke focus is.
 
Garantie op resultaat
Over het resultaat en het tijdspad maken wij duidelijke afspraken. In plaats van het schrijven van uren, garanderen wij resultaat in de vorm van deliverables. Beheren wij bijvoorbeeld applicaties, dan garanderen wij dat meldingen binnen een afgesproken tijd worden opgelost. Ontwikkelen wij software, dan garanderen wij dat het project op tijd wordt opgeleverd. 
 
Wij durven garanties te bieden op ons resultaat. Als in een uitzonderlijk geval blijkt dat het resultaat niet op tijd behaald wordt, dan krijgt u gegarandeerd 25 tot 50% van de projectprijs terug. Bovendien zorgen wij ervoor dat het afgesproken resultaat alsnog behaald wordt. 
Logo