SparkLogo

ONZE VACATURES

#managing consultant #garansys

Managing consultant

Image

Garansys is succesvol en groeit. Daarom zoeken we een Managing Consultant, die er plezier in schept een groep klanten te vergroten door hen met de juiste IT steeds wendbaarder te maken. En met vergroten bedoelen we in aantal,  omvang én in successen. Spreekt dit jou aan?

Welkom bij Garansys ! Word jij onze nieuwe Managing Consultant?

Als Managing Consultant ben je gericht op het behalen van resultaten voor klanten en Garansys. Je gelooft – net als wij – dat IT echt impact moet hebben en essentieel is om organisaties vandaag de dag wendbaar te maken en te houden. Waarbij de wendbaarheid van organisaties noodzakelijk is om haar ambities waar te maken.

Een groeiend omzetdoelstelling bij een (groeiend) aantal klanten is voor jou geen probleem. Je bent nieuwsgierig naar behoeftes bij je klant en weet deze te achterhalen, je ontwerpt een visie en realiseert deze. Daarvoor neem je anderen met gemak mee en boek je samen met een groep collega’s resultaten. Het spreekt voor zich dat je makkelijk met mensen omgaat en er ook plezier in schept hen te overtuigen.

Je hebt oog voor de beleving van een klant en voldoende IT-bagage om een volwaardig en ook kritische gesprekspartner te zijn. Als het even niet soepel loopt, zorg jij dat een escalatie een kans wordt… het gaat immers om de lange termijn relatie.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Je bent gefocust op het behalen van de doelstellingen van de klant en ook op de commerciële resultaten van Garansys
  • Je kent de IT-wereld, ook vanuit een commerciële rol
  • Je gaat voor het gezamenlijk resultaat
  • Je hebt affiniteit met ten minste één van onze diensten: software-ontwikkeling, applicatiebeheer en /of consultancy, maar bovenal heb je gevoel bij klanten
  • Je wekt vertrouwen en maakt dat vertrouwen ook waar
  • Met tact en begrip kweek je lange termijn relaties
  • Je bewaakt de samenwerking en beleving rondom jouw klant en zoekt oplossingen voor irritaties en problemen
  • Je pakt verantwoordelijkheid en bent bereid om in te grijpen bij tegenvallende resultaten
  • Je bent een teamplayer

Neem contact op met Samantha Loots via werving@garansys.nl (graag met cv) en laat weten waarom je met onze managing consultants wilt kennismaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken met vaste leveranciers.

Bron:      Nov 28, 2017

Logo