SparkLogo

ONZE VACATURES

#marketeer #vacature #garansys

Online marketeer

Image

De nieuwe norm voor IT-dienstverlening. Dat zijn wij. Garansys gelooft niet in het leveren van uren… maar in resultaten!

Daar heeft de markt behoefte aan en daarom zijn wij een succesvolle en baanbrekende IT-dienstverlener die stevig groeit. We zoeken nu een resultaatgerichte marketeer. Iemand die er plezier in schept onze klantenkring te vergroten. Die klanten zijn topspelers in hun markt met flinke ambities. Wij leveren hen de juiste IT om steeds wendbaarder te worden. Denk qua dienstverlening aan het ontwikkelen van software (voor een vaste prijs met garantie op kwaliteit) of het beheren van applicaties voor klanten met stevige afspraken over oplostijden.

Onze marketing-vraagstukken zijn: hoe gaan we groeien? En zorgen we dat onze huidige, tevreden klanten ons aanbevelen? Hoe vinden we nieuwe klanten? Wat triggert onze toekomstige klanten qua thema’s? Welke (online)middelen zijn daarvoor geschikt?

Spreekt dit jou aan? Welkom bij Garansys!

Word jij onze nieuwe online marketeer? Als online marketeer ben je gericht op het behalen van resultaten met behulp van jouw kennis en creativiteit. Je werkt in een levendig sales- en marketing team: het Find & Win team. Je begrijpt– net als wij – dat IT echt impact moet hebben om ambities waar te maken. Onze ambitie is groei door nieuwe klanten die bij ons passen. Jij wilt deze vinden en winnen. Je bent nieuwsgierig naar behoeftes en weet deze te achterhalen, je ontwerpt een visie én gaat het ook gewoon doen. Wat hebben we voor jou? Een kans om je verder te ontwikkelen als online marketeer en je resultaten te laten zien. Een passende beloning, een bonusstructuur en een levendig team. Je krijgt ook alle vrijheid en pakt je verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook niet vies van het vieren van successen of even gamen op onze Playstation!

Wat wij belangrijk vinden:

  • Je bent een online marketeer in hart en nieren
  • Je kan zowel een visie ontwikkelen, maar deze ook in de praktijk brengen
  • Je hebt kennis van het inzetten van social media
  • Je hebt plezier in het vinden en winnen van nieuwe klanten
  • Je werkt graag en intensief samen in een vast team (sales en marketing bij elkaar)
  • Je gaat voor het resultaat
  • Je pakt zowel je vrijheid als je verantwoordelijkheid
  • Je hebt een mindset die gericht is op leren en groeien

Graag hoor ik van je. Mijn naam is Marjon Vermeulen, verantwoordelijk voor business development bij Garansys. Bel voor meer informatie of stuur je cv. Mijn gegevens: m.vermeulen@garansys.nl, 06 10922020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken met vaste leveranciers.

Bron:      Apr 26, 2018

Logo