SparkLogo

ONZE VACATURES

Junior accountmanager

Image

De nieuwe norm voor IT-dienstverlening. Dat zijn wij. Garansys gelooft niet in het leveren van uren…maar in resultaten!

Daar heeft de markt behoefte aan en daarom zijn wij een succesvolle en baanbrekende IT-dienstverlener die stevig groeit. We zoeken nu een jr. accountmanager: een sales in hart en nieren. Iemand die er plezier in schept onze klantenkring te vergroten. Die klanten zijn top-spelers in hun markt met flinke ambities. Wij leveren hen de juiste IT om steeds wendbaarder te worden. Denk qua dienstverlening aan het ontwikkelen van software (voor een vaste prijs met garantie op kwaliteit) of het beheren van applicaties voor klanten met stevige afspraken over oplostijden.

We hebben een fijne, loyale groep klanten. Maar we willen er meer! Jij pakt die uitdaging en krijgt een kick van nieuwe klanten. Je bent absoluut niet vies van bellen maar bent ook creatief op zoek naar nieuwe wegen om klanten te winnen.

Spreekt dit jou aan? Welkom bij Garansys!

Word jij onze nieuwe jr. accountmanager? Als sales wil je winnen, in dit geval nieuwe klanten. Je passie voor sales, je plezier in dit spel en je creativiteit zijn onmisbaar. Prettig als je al iets weet over de wereld van IT. Je werkt in een levendig sales- en marketing team: het Find & Win team. En je begrijpt– net als wij – dat IT echt impact moet hebben om ambities waar te maken. Wat hebben we voor jou? Ruimte om te groeien en succesvol te worden in complexere salestrajecten. Uiteraard ook een goede beloning, een bonusstructuur en een levendig team. In deze rol krijg je alle vrijheid, die samengaat met je verantwoordelijkheid pakken. Daarnaast ben je ook niet vies van het vieren van successen of even gamen op onze Playstation!

Wat wij belangrijk vinden:
· Je bent commercieel in hart en nieren
· Je leeft van succes: nieuwe klanten vinden en converteren
· Je hebt al wat saleservaring, hopelijk in IT (geen harde eis)
· Je pakt zowel je vrijheid als je verantwoordelijkheid
· Je hebt een mindset die gericht is op leren en scoren
· Je werkt graag en intensief samen in een vast sales- en marketingteam

Graag hoor ik van je. Mijn naam is Marjon Vermeulen, verantwoordelijk voor business development bij Garansys. Bel voor meer informatie of stuur je cv. Mijn gegevens: m.vermeulen@garansys.nl, 06-10922020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken met vaste leveranciers.

Bron:      Mar 27, 2018

Logo