SparkLogo

ONZE VACATURES

#DevOpsontwikkelaar #garansys

DevOps ontwikkelaar

Image

"Mijn ambitie is om het DevOps team op een nog hoger niveau te brengen. Dit wil ik in een aantal stappen bereiken: de samenwerking binnen het team en bij Garansys bevorderen, het team verder professionaliseren, en proactief inrichten. Als dat lukt, kunnen we meer werk doen voor huidige en toekomstige klanten.”  - Robert Dobbelstein, Lead DevOps Team bij Garansys.

Een goede applicatie bouwen is één ding, maar de continuïteit van deze applicatie voortzetten en kunnen garanderen als deze in productie is, daar ligt voor jou de echte uitdaging! Jij bijt je graag vast in complexe vraagstukken en weet daar, na een goede analyse, de best passende oplossing voor aan te dragen, altijd in het belang van de klant. Herken jij je in deze woorden? Dan ben jij de DevOps ontwikkelaar die we zoeken!

De baan

Continuïteit van de applicaties van onze klanten staat voorop. Daarvoor ontzorgen wij onze klanten door het voorspelbaar onderhouden van functioneel stabiele applicaties, gedurende hun gehele levenscyclus. Alle incidenten worden opgelost tegen gegarandeerde oplostijden, vaak 6 - 8 uur, afhankelijk van de afspraken die we daarover maken.

Jij wordt onderdeel van ons DevOps team en staat samen met jouw collega’s garant voor doorontwikkeling en het oplossen van incidenten conform de SLA. Jij communiceert met de klant over de meldingen, lost eventuele onduidelijkheden op en weet de juiste collega’s te vinden om de meldingen zo snel mogelijk op een goede manier op te kunnen lossen.

Garansys, IT as agreed

Garansys staat voor de juiste IT-oplossing, op het juiste moment geleverd. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Wij werken voor top-spelers in hun markt die IT nodig hebben om wendbaar te zijn: zij verwachten de juiste IT-oplossing wanneer dit nodig is. Met garantie.

Wij zijn gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Wij werken hard in zelfsturende teams en vinden een gezonde werk-privébalans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer: enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij zijn een plek waar je alle ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Elke maand komen we tijdens een lunch samen op kantoor om kennis te delen en de stand van zaken door te nemen.

 

De DevOps ontwikkelaar rol

Een DevOps ontwikkelaar bij Garansys heeft een flexibele instelling, is resultaatgerichten communicatief. Hij kan goed in teamverband werken, en ook zelfstandig analyses uitvoeren en code aanpassingen doen. Hij werkt gestructureerd en accuraat en heeft de communicatieve vaardigheden om makkelijk te schakelen met onze klanten én collega’s. Verder beschikt hij over het volgende:

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van IT;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in Microsoft software ontwikkeling;
  • Een brede kennis van diverse Microsoft producten, zoals Microsoft .NET (C#), Business Intelligence toepassingen, SQL Server en Microsoft Office tools;
  • Kennis van IT processen (ITIL, ASL, BISL);
  • Kennis van Agile en scrum methodiek;

De arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast over de functie en voldoe je aan de eisen? Dan trekken onze arbeidsvoorwaarden je helemaal over de streep:

  • Een salaris tussen 3.375 – 4.125 euro aangepast op jouw ervaring;
  • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld;
  • 4 opleidingsdagen & 1000 euro opleidingsbudget per jaar;
  • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
  • Laptop naar keuze;

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht bij de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


Aan de slag!

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kan je contact opnemen met Marit Oude Engberink via 06 15 19 17 40 of m.engberink@caesar.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken met vaste leveranciers.

Bron:      Dec 09, 2019

Logo