SparkLogo

ONZE VACATURES

#consultancy #agile #TOC-IT

Agile coach

Image

Kom jij als Agile coach/consultant ons consultancy team versterken?

Ben jij een organisatiearchitect en -veranderaar én doe jij dat vanuit 'nieuwe wereld' overtuigingen  (veranderingen komen van onderaf!!)?
En heb jij de creativiteit om jouw grondige kennis van Agile theorie en best practices relevant in te zetten in verschillende situaties?
Wil jij impact hebben op het innovatiever maken van de grotere (IT) organisaties? Durf jij in verbinding te staan met jezelf, met de ander en met je eigen resultaatgerichte team?

Breng jij mee:
• Een bewezen track record als ontwerper en veranderaar richting agile werken
• Een relevant netwerk
• Een positief kritische houding
• Een gezonde dosis doelgerichtheid

Verwacht een klein, resultaatgericht team waarin je een grote verantwoordelijkheid krijgt om je klanten te laten excelleren. Als metafoor voor ons vak gebruiken wij graag de Tango: als dansleraar van deze passionele dans leren wij onze klanten mooier te dansen. Je hebt de skills om als architect van een veranderende organisatie visie te hebben op hoe de organisatie ontworpen kan worden. Je staat dicht op teams die veranderen richting een responsieve organisatie en neemt ze mee in het vervangen van oude overtuigingen door agile waarden en principes.

Wil je kennismaken en jouw ambities met ons delen?

Neem contact op met Lars de Laat via werving@garansys.nl en laat weten waarom je met het team wilt kennismaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij werken met vaste leveranciers.

Bron: Henderika Mulder      Sep 21, 2016

Logo