SparkLogo

ONZE VACATURES

Werken bij Garansys

Image

Bij Garansys hebben we een passie voor IT, samenwerking en resultaat leveren. Met veel plezier werken we aan de juiste oplossing voor onze klanten. Werken bij Garansys betekent onderdeel zijn van een team (we werken volgens het Spotify model, zie onderaan de pagina), veel vrijheid én veel verantwoordelijkheid. De werksfeer is informeel met talloze doorgroeimogelijkheden. Dit zijn onze actuele vacatures. Staat er niets passends bij? Wij hebben altijd plek voor gemotiveerde teamleden, dus open sollicitaties zijn welkom!

Kom onze tribe versterken!

Tribe Supply

Image

ImageBW

Patrick Severijns

Chief Operating Officer

Tribe Supply draagt zorg voor het nakomen van onze afspraken. Deze tribe bestaat uit kleinere teams: squads. Onze squads bevatten 8-10 leden en zijn multidiscplinair en klantspecifiek.

SQUAD 1

Image

SQUAD 2

Image

SQUAD 3

Image

Tribe TOC

Image

ImageBW

Lars de Laat

TOC-IT consultant

Onze consultancy-activiteiten kennen een eigen Tribe; TOC-IT tribe. Dit team van consultants bevat agile-, verander- en TOC-experts die met elkaar de (verander) doelen - samen met de klant natuurlijk - realiseren.

Tribe Demand

Image

ImageBW

Marjon Vermeulen

Managing Consultant

De naam zegt het al: onze tribe demand houdt zich bezig met de klantvraag. Van nieuwe en bestaande klanten. Centraal staat de vraag: wat willen we met elkaar bereiken? Liever een pittig kritisch gesprek vooraf, dan het verkeerde geleverd.