Stageopdracht Digital Twin

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Stageopdracht Digital Twin

Functie­omschrijving

Garansys staat voor de juiste IT-oplossing op het juiste moment geleverd. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Wij werken voor top-spelers in hun markt die het nodig hebben om wendbaar te zijn: zij verwachten de juiste oplossing wanneer dit nodig is. Met garantie. Multidisciplinaire teams realiseren slimme software-oplossingen, beheren applicaties en verbeteren. De doelen van onze klanten zijn ook onze doelen. Juist daarom werken wij iedere dag met hart en ziel om de afgesproken resultaten te behalen. Garansys is onderdeel van de Caesar Groep, een IT-dienstverlener te Utrecht.

Solliciteer hier
RL403431

Wat ga je doen? 

Garansys wil graag digital twin technologie beschikbaar stellen aan haar klanten. Hiervoor heeft zij een demo omgeving nodig. In deze opdracht willen we een demo applicatie maken die op basis van sensor data uit een IoT Hub een visuele replica geeft van de status van een werkelijk object (denk aan een gebouw, schip of vliegtuigvleugel). Met deze Proof of Concept (PoC) kunnen we klanten inspireren wat IoT technologie kan betekenen voor hun business. Ultieme doel is dat we deze technologie in productie omgevingen bij onze klanten kunnen inzetten

Aan jou de taak om een Digital Twin Proof of Concept te realiseren. Deze PoC bevat op hoofdlijnen een Single Sign on op basis van Azure AD, het inlezen/simuleren van sensor data via een Azure IoT Hub en het visualiseren van de Twin in een grafische web based omgeving. 

Functievereisten

Jij & Garansys

Deze stageopdracht is echt iets voor jou, want jij:

  • Doet de opleiding HBO ICT of een vergelijkbare studie;
  • Hebt affiniteit met development en uiteraard met de Microsoft stack;
  • Bent stressbestendig en beschikt daarnaast over een goede dosis humor;
  • Hebt de ambitie om échte meerwaarde te laten zien;
  • Zoekt een fijne stageplek waar je kan gaan genieten van een professionele begeleiding.

 

Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende stageplek voor 4 à 5 dagen per week waarin je geniet van een professionele stagebegeleiding door een ervaren developer. Naast de informele werksfeer, toffe uitjes en de vrijheid die je bij ons krijgt, bieden wij ook een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Vanwege het nieuwe werken zal de stage uit een combinatie van thuiswerken en kantoordagen bestaan. 

Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie stage?

Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

Solliciteer hier