Stageopdracht Container Technologie

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Stageopdracht Container Technologie

Functie­omschrijving

Garansys staat voor de juiste IT-oplossing op het juiste moment geleverd. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Wij werken voor top-spelers in hun markt die het nodig hebben om wendbaar te zijn: zij verwachten de juiste oplossing wanneer dit nodig is. Met garantie. Multidisciplinaire teams realiseren slimme software-oplossingen, beheren applicaties en verbeteren. De doelen van onze klanten zijn ook onze doelen. Juist daarom werken wij iedere dag met hart en ziel om de afgesproken resultaten te behalen. Garansys is onderdeel van de Caesar Groep, een IT-dienstverlener te Utrecht.

Solliciteer hier
RL403372

Wat ga je doen? 

Voor een klant heeft Garansys een architectuur ontwikkelt op basis van IAAS technologie. In verschillende virtual machines draaien diverse (Microsoft) producten (SQL Server, BizTalk Server, ABBYY OCR) die gezamenlijk een werkende Service Oriented Architectuur vormen.

Deze oplossing draait inmiddels enkele jaren succesvol maar begint technologisch te verouderen zodat het updaten van nieuwe requirements duurder is en langer duurt dan noodzakelijk. 

Aan jou de taak om een voorstel te maken voor een betere referentie architectuur voor deze klant op basis van moderne Azure PAAS en/of SAAS technologie (bijv. Dockers). In deze opdracht maak je ook een migratieplan waarin je de ideale manier beschrijft hoe we deze migratie het best kunnen uitvoeren. 

Functievereisten

Jij & Garansys

Deze stageopdracht is echt iets voor jou, want jij:

  • doet de opleiding HBO ICT of een vergelijkbare studie;
  • hebt affiniteit met development en uiteraard met de Microsoft stack;
  • bent stressbestendig en beschikt daarnaast over een goede dosis humor;
  • hebt de ambitie om échte meerwaarde te laten zien;
  • zoekt een fijne stageplek waar je kan gaan genieten van een professionele begeleiding.

 

Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende stageplek voor 4 à 5 dagen per week waarin je geniet van een professionele stagebegeleiding door een ervaren developer. Naast de informele werksfeer, toffe uitjes en de vrijheid die je bij ons krijgt, bieden wij ook een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Vanwege het nieuwe werken zal de stage uit een combinatie van thuiswerken en kantoordagen bestaan.

Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze mooie stage?

Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

Solliciteer hier