Medior .NET developer

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Medior .NET developer

Functie­omschrijving

Wij zijn Garansys en denken dat het net even anders kan. We zijn eigenwijs en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we onze klant nog beter kunnen ondersteunen door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie! Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega! Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt automatisch doorgeleid naar de vacaturesite van de Caesar Groep.

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0097

Werk met ons aan uitdagende en gave projecten!

Als ervaren .NET software developer bij Garansys beschik je over een bak aan relevante werkervaring én de drive om jezelf continu uit te willen blijven dagen. Samen met een aantal vaste collega's waaronder Hubert en Arno werk je aan diverse, uitdagende en de meest uiteenlopende projecten. Daarnaast ben je iemand graag initiatief neemt om jouw ideeën uit te werken tot bruikbare oplossingen waarmee je een directe impact hebt op de business van de klant. Ben je daarnaast een fan van kennisdeling? Zoek dan niet verder en word onze nieuwe collega!

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT- partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zetten we Microsoft Business Solutions in met gegarandeerd rendement. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt.  Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

Ook vinden we het belangrijk om ons SPARK gedachtegoed uit te stralen. Zo is voor ons het aspect samen erg belangrijk. We werken nauw met elkaar samen in een vast team, aan uiteenlopende opdrachten. We vallen op elkaar terug en blijven continu van elkaar leren. We hebben passie voor ons vak en ontwikkelen software die er écht toe doet. We beschikken over de ambitie om ons zelf continu uit te blijven dagen. Aan de hand van deze ambitie ontwikkelen we de mooiste applicaties en tools waarmee we onze klanten verder helpen in hun digitaliseringsslag. We geloven in een joint-effort. We staan garant, met de klant, voor een goed resultaat. Daarnaast zijn we ook kritisch: wat willen we met de klant bereiken? Zetten we dan zo de juiste stappen? Kan het beter of slimmer?

Functievereisten

Jij & Garansys

Als ervaren software developer beschik je over minimaal 3 jaar ervaring met betrekking tot .NET én Azure development. Daarnaast zie je jezelf als een échte teamplayer en draag je jouw opgedane kennis en ervaring graag over op onze junioren. Vanzelfsprekend blijf je natuurlijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en heb je de wil om te blijven groeien als professional en mens. Verder zien we graag ervaring met:

 • Front-end: JavaScript, Typescript en bij voorkeur Blazor;
 • Back-end: ervaring met technieken zoals C#, SQL Server, ASP.NET MVC, Unit Testing en .NET Core;
 • Cloud: Azure Functions, App Services, Azure Active Directory en Azure Resource Manager;
 • DevOps: YAML, Powershell Scripting en GIT.

 

Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.500 en €4.500;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van .NET developer bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Didier van de Caesar Groep dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of mail hem via d.jabroer@garansys.nl.

Solliciteer hier