Junior Informatie Analist

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Junior Informatie Analist

Functie­omschrijving

Ben jij de spil tussen de klant en het development team? Weet jij te achterhalen wat de klant écht wil en dit te vertalen naar (functionele) requirements? En ben jij niet bang om echt centraal te staan in het ontwikkelproces van en bij de klant? Dan ben jij de informatie analist die wij zoeken!

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0089

De vraag achter de vraag herkennen

Als junior informatie analist bij Garansys krijg je de kans om onderdeel te worden van een multidisciplinair scrumteam. Samen met een tal van ervaren collega's zoals Matthew en Robin kom je samen te werken voor een aantal interessante klanten uit verschillende branches waardoor je kan zorgen voor die kickstart van jouw loopbaan. Daarnaast kom je in deze functie te werken in een dynamische werkomgeving, waarin je de vrijheid krijgt om niet alleen jouw eigen groeipad te bepalen, maar ook grotendeels kunt bepalen vanuit welke locatie jij het liefst werkzaam zou willen zijn. Verder is het aan jou als informatie analist om ervoor te zorgen dat we niet alleen leveren wat de klant wil, maar ook echt bieden wat de klant nodig heeft. Dit doe je door écht mee te denken met de klant, het probleem daadwerkelijk te doorgronden en daarmee de vraag achter de vraag te herkennen.

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT- partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zetten we Microsoft Business Solutions in met gegarandeerd rendement. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt.  Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

Matthew Turkenburg - Informatie Analist: "De werkstijl van Garansys past heel goed bij mij. We werken met scrum en zijn resultaatgericht. Een open cultuur, snel kunnen schakelen tussen collega’s en zelfontwikkeling trok mij over de streep om bij Garansys te komen werken."

Lees ook het blog 'Een dag in het leven van een business consultant' met onder andere Robin Hart, team lead.

Vereisten

Jij & Garansys

Als informatie analist ligt jouw sterkte in het luisteren naar, en kritische vragen stellen over de wens van de klant, maar ook om deze wens in duidelijke functionele requirements te vertalen voor het development team. Jij weet daarom op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren en vind het geen probleem om hierin meerdere klanten tegelijk te bedienen.

Verder beschik je over:

 • Een HBO/WO diploma van een relevante opleiding, zoals Business IT & Management of Informatica;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling;
 • Affiniteit met de IT en vooral de drive om jezelf te willen ontwikkelen;
 • Ervaring met een scrum/agile manier van werken (mag ook in de vorm van een stageplek);
 • Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en met een diversiteit aan stakeholders.

 

Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je samen met een aantal collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events en beurzen. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €2.700 en €3.600;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Informatie Analist? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Didier dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of contact hem per d.jabroer@caesar.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier