Medior Informatie Analist

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Medior Informatie Analist

Functie­omschrijving

Ben jij de spil tussen de klant en het development team? Weet jij te achterhalen wat de klant écht wil en dit te vertalen naar (functionele) requirements? Dan ben jij de informatie analist die wij zoeken! Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt automatisch doorgeleid naar de vacaturesite van de Caesar Groep.

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0074

De vraag achter de vraag herkennen

Als informatie analist bij Garansys krijg je de kans om in een multidisciplinair scrumteam te werken aan diverse projecten bij klanten als Iddink en Vertom. Dit doe je nu voornamelijk vanuit huis, maar in de toekomst meer bij ons op kantoor te Utrecht. Je wilt jouw ervaring graag uitbreiden in een dynamische werkomgeving, waarin je vrijheid hebt om je eigen groeipad in te richten naar bijvoorbeeld business consultant. Jij kan snel schakelen en vertaalt de wens van de klant naar passende (maatwerk)oplossingen die écht waarde toevoegen. Kortom, jij zorgt ervoor dat we niet alleen leveren wat de klant wil, maar ook echt bieden wat de klant nodig heeft. Dit doe je door écht mee te denken met de klant, het probleem daadwerkelijk te doorgronden en daarmee de vraag achter de vraag te herkennen.

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT- partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zetten we Microsoft Business Solutions in met gegarandeerd rendement. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt.  Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

Matthew Turkenburg - Informatie Analist: "De werkstijl van Garansys past heel goed bij mij. We werken met scrum en zijn resultaatgericht. Een open cultuur, snel kunnen schakelen tussen collega’s en zelfontwikkeling trok mij over de streep om bij Garansys te komen werken."

Lees ook het blog 'Een dag in het leven van een business consultant' met onder andere Robin Hart, team lead bij Garansys. 

Functievereisten

Jij & Garansys

Als informatie analist ligt jouw sterkte in het luisteren naar, en kritische vragen stellen over de wens van de klant, maar ook om deze wens in duidelijke functionele requirements te vertalen voor het development team. Jij weet daarom op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren en vind het geen probleem om hierin meerdere klanten tegelijk te bedienen.

Verder heb je:

 • Een HBO/WO diploma binnen een relevante opleiding, zoals Business IT & Management of Informatica;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling;
 • Ongeveer 3 jaar werkervaring als informatie analist of een andere relevante rol binnen de IT sector;
 • Ervaring met een scrum/agile manier van werken;
 • Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en met een diversiteit aan stakeholders.

Je bent tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar in deze functie. Eigen indeling van jouw werkdagen behoort tot de mogelijkheden. Binnen Garansys werken we namelijk op basis van resultaat en niet op basis van uren.

 

Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je samen met een aantal collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.300 en €4.000 (op fulltime basis);
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Informatie Analist bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@garansys.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Solliciteer hier