Delivery Manager

Bouwen aan lange termijn samenwerking

Delivery Manager

Functie­omschrijving

Wij zijn Garansys en denken dat het net even anders kan. We zijn eigenwijs en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we onze klant nog beter kunnen ondersteunen door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie! Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega! Klik hieronder om te solliciteren. Je wordt automatisch doorgeleid naar de vacaturesite van de Caesar Groep.

Solliciteer hier
Roblipsiusxgaransys 0098 (1) (1)

Werk met ons voor toonaangevende klanten!

Als Delivery Manager bij Garansys begint elke klantvraag bij jou en draag je er, samen met jouw team, de zorg voor dat de afspraken die wij met onze klanten maken nageleefd worden. Vanuit nature ben je een verbindende factor en is het aan jou om ervoor te zorgen dat wij als Garansys de verwachtingen van onze klant doen overtreffen. In deze uitdagende functie zet je dan ook graag dat stapje extra voor de klant wat moet resulteren in dat 'wow' gevoel, hier doe je het namelijk voor!

Wij zijn Garansys

Garansys is een gedreven IT- partner voor organisaties die stappen zetten in hun digitale transformatie. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen en de beleving bij mensen te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zetten we Microsoft Business Solutions in met gegarandeerd rendement. Zo helpen we onze klanten relevant te blijven in hun markt.  Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. Garansys is onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep.

Ook vinden we het belangrijk om ons SPARK gedachtegoed uit te stralen. Zo is voor ons het aspect samen erg belangrijk. We werken nauw met elkaar samen in een vast team, aan uiteenlopende opdrachten. We vallen op elkaar terug en blijven continu van elkaar leren. We hebben passie voor ons vak en ontwikkelen software die er écht toe doet. We beschikken over de ambitie om ons zelf continu uit te blijven dagen. Aan de hand van deze ambitie ontwikkelen we de mooiste applicaties en tools waarmee we onze klanten verder helpen in hun digitaliseringsslag. We geloven in een joint-effort. We staan garant, met de klant, voor een goed resultaat. Daarnaast zijn we ook kritisch: wat willen we met de klant bereiken? Zetten we dan zo de juiste stappen? Kan het beter of slimmer?

Functievereisten

Jij & Garansys

Als Delivery Manager streef je samen met jouw team naar één doel; het verhogen van de algehele klanttevredenheid. Om dit te kunnen bewerkstelligen zoeken wij een proactief en dynamisch persoon maar vooral naar iemand graag de handen uit de mouwen steekt. In deze functie sta je dan ook voor duurzame klantrelatie en streef je vanuit nature naar die maximale klantscore! Ook vinden wij het ook belangrijk dat je beschikt over:
 • HBO werk- en denkniveau inclusief een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ruime ervaring met software development én met een Agile/DevOps manier van werken;
 • Het vermogen om snel te kunnen schakelen en goed te kunnen prioriteren;
 • Een resultaat/- klantgerichte drive én een commercieel inzicht;
 • Projectmanagement skills en sterke analytische vaardigheden;
 • Een goede dosis humor, een energieke instelling en een hoge mate van zelfstandigheid.

 

Dit krijg je ervoor terug

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je samen met een aantal collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.850 en €5.250;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ben jij overtuigd? Reageer dan op deze functie!

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Delivery Manager bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Didier van de Caesar Groep dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of mail hem via d.jabroer@garansys.nl.

Solliciteer hier