SparkLogo

Software-ontwikkeling

DienstImg

Software-Ontwikkeling

Image

Het analyseren van de klantwens is voor ons het uitgangspunt van een succesvol traject. Vanuit vaste teams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de functionaliteiten die u nodig heeft. Hierbij durven wij uurtarieven los te laten en bieden wij garanties: als het juiste resultaat niet op tijd behaald wordt, dan krijgt u tot 50% van de projectprijs terug.

Een Time Value Project

Image

Dé IT-component om uw businesscase betrouwbaar en op tijd te realiseren. Dit is de juiste dienstvorm wanneer het tijdig opleveren van de noodzakelijke oplossing echt essentieel is voor het realiseren van uw businesscase.
 
Samen met u pakt ons team de verantwoordelijkheid op om de noodzakelijke oplossing daadwerkelijk op tijd te leveren. Daarbij is ‘problem driven scope management’ (gebaseerd op de Theory of Constraints) essentieel. Deze vorm is dé vorm voor IT-uitdagingen met aantoonbare urgentie en waarde. Het resultaat: de juiste oplossing met het juiste kwaliteitsniveau, voor een vaste prijs met vaste einddatum én een garantie op die datum: is de oplossing niet op tijd dan krijgt u een deel van de projectfee terug. Dat kan oplopen tot 50% van de projectfee.

Gegarandeerde Software Output

Image

Onze manier om klanten te ontzorgen op het gebied van software ontwikkeling. Voor u gaat een ingewerkt team aan de slag dat snel samen met u kortcyclisch de afgesproken functionaliteit levert met een aantoonbare hoge kwaliteit. Als maatstaf voor de omvang werken wij in functiepunten (FP).
 
Als klant heeft u de volledige regie over welke funtionaliteit wanneer door het team wordt opgepakt, met de garantie dat we een vaste hoeveelheid functionaliteit per periode opleveren. Vooral handig in situaties waarin vooraf nog geen helderheid is over de scope of voor dynamische omgevingen met veel voortschrijdend inzicht. Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige functionaliteit. U betaalt een vaste prijs per functiepunt.

Team as a Service (TaaS)

Image

Complete dev-teams die focussen op het leveren van uw (maatwerk) functionaliteit en de output garanderen.

Dat is TaaS (Team as a Service) volgens Garansys: een ingewerkt development team van vakspecialisten, die analyseren, ontwerpen, ontwikkelen en testen. En werken volgens de Reliable Scrum aanpak, waardoor zij u een gegarandeerde hoeveelheid functionaliteit leveren met een hoge kwaliteit. De hoeveelheid functionaliteit wordt uitgedrukt met behulp van de objectieve maatstaf functiepunten. Een Garansys-team kan binnen 2-4 weken starten.

Voor u betekent dit:
- flexibiliteit qua scope
- zekerheid over budget
- zekerheid over doorlooptijd
- gegarandeerde, hoge kwaliteit software
- en snelheid!

Meer weten? Bel Marjon Vermeulen op 06 1092 2020.