SparkLogo

Newsroom

#technologieën #applicatie #hackavond

Dynamische hackavond

Image

In de drukte van alledag is er niet altijd tijd om nieuwste technologieën uit te proberen, terwijl dit heel belangrijk én leuk is. Daarom organiseren medewerkers van Garansys elke maand een informele ‘hack-avond’ en dit leidt tot groot plezier.

“Zo’n avond is ontzettend leuk, we kunnen spelen met de nieuwste technologieën en van alles uitproberen. De sfeer is dynamisch, als iemand een idee roept gaat een ander er meteen mee aan de slag,” vertelt Bert enthousiast. “We werken veel samen, zitten meestal met zijn tweeën achter een computer en dat is heel gezellig. Het bier en de chips ontbreekt ook niet natuurlijk!” zegt hij lachend.

Jan en BertDoor de vrije setting ontstaan tijdens hackavonden de leukste ideeën. Bert waakt er wel voor dat het niet te serieus wordt. “We zijn nu al een tijdje bezig met één project en het gevaar is dat we gaan werken met backlogs en deadlines. Ik vind juist dat dit soort avonden ongepland moeten verlopen, gewoon uitproberen en vertrouwd raken met de nieuwste technologieën, dat geeft me een blij gevoel."


Bron:      Jan 13, 2017

Logo