SparkLogo

Onze klanten

#Beheer #DRG

DRG

Image

Succesvol migratie project

Image
Er was haast geboden bij de migratie naar de nieuwe versie van het boekingssysteem voor De Reisspecialisten Groep (DRG). Het oude systeem zou namelijk eind 2016 uit de lucht worden gehaald. Als de migratie niet op tijd afgerond zou zijn, kon DRG in grote problemen komen met het boeken van cruises en vluchten. 
 
DRG maakt gebruik van het boekingssysteem ‘Amadeus’, een systeem waarmee zij cruises en vluchten kan boeken voor haar klanten. Serge van Garansys vertelt: “Amadeus had een nieuwe versie beschikbaar en alle systemen van DRG moesten geschikt worden gemaakt voor deze nieuwe versie. Dit vergde goede samenwerking met alle internationale partners van DRG.”
 
Het is gelukt om alle systemen over te zetten en de certificeringen zijn op orde, dit betekent dat de migratie is gelukt en de websites live mogen. Serge: “Voor DRG is het applicatielandschap eenvoudiger geworden en dat is prettig. Ik kijk vooral positief terug op dit project omdat wij zo snel hebben gewerkt en de internationale samenwerking zo goed verliep. Ik heb ontdekt: als je allemaal hetzelfde doel hebt, dan kan je heel gedegen werken.”

Bron:      Dec 19, 2016

Logo