SparkLogo

Consultancy

DienstImg

Consultancy

Image

Wij geloven dat verandering alleen slaagt als het van binnenuit komt. Samen met uw mensen identificeren wij de belangrijkste knelpunten in het werkproces en gaan hiermee met elkaar aan de slag. Het gezamenlijk aanpakken van deze knelpunten zorgt voor blijvende verbeteringen in de samenwerking en de performance van teams en ketens.

Agile of team ondersteuning

Image

Betere samenwerking in (al dan niet agile werkende) teams: daar helpen wij bij. Dat zorgt voor flow en medewerkerstevredenheid. Wij noemen dit resultaatgerichte consultancy en bieden dit aan met garantie, gekoppeld aan het te bereiken doel. Het resultaat is veelal stressreductie en een hogere medewerkerstevredenheid.
 
Afhankelijk van de problematiek wordt een gespecialiseerd team van consultants samengesteld. We rekenen overigens af op basis van een vast bedrag per maand en het te bereiken doel.

IT performance jump

Image

Een team zorgt samen met uw team voor verbetering van de performance van IT afdelingen. Of voor de versnelde invoering van innovaties. Wij noemen dit verbindende consultancy die begint bij de mensen die het doen. Deze dienst bevat een garantie gekoppeld aan het te bereiken doel.
 
Dat doel stellen we vooraf met elkaar vast. Bijvoorbeeld meer IT-output leveren met minder energie. Het resultaat is een hogere voorspelbaarheid, betrouwbaarheid en productiviteit, gecombineerd met plezieriger werken voor teams en medewerkers. Een gemiddeld verandertraject duurt ca. 9 maanden en kent een vaste prijs per maand.

Release versnellers

Image

Samen met u verkort ons gezamenlijke team de doorlooptijden en wordt structureel de releasefrequentie verhoogd. Resultaatgerichte consultancy met garantie, gekoppeld aan het te bereiken doel.
 
Geschikt voor organisaties en situaties waarbij het changeproces het tempo van de business (nog) niet kan bijbenen. Het uiteindelijke doel is vaak een kortere time to market, wat mogelijk is door vaker te releasen en tegelijkertijd het werkplezier van de teams te verhogen. Ook hier geldt een vaste prijs per maand.