SparkLogo

Beheer

DienstImg

Beheer

Image

De continuïteit van uw applicaties staat op nummer 1. Of ze nu functioneel stabiel zijn of zich bewegen in een dynamische omgeving. Wij bieden complete ontzorging en duidelijk resultaat in beheer door klantgerichte teams. Wij geloven niet in reactietijden maar in heldere afspraken over oplostijden (en garanties daarop).

Voorspelbaar beheer

Image

Continuïteit van de applicaties van onze klanten staat voorop. Daarvoor ontzorgen wij onze klanten door het voorspelbaar beheren van functioneel stabiele applicaties. Alle incidenten worden opgelost tegen gegarandeerde oplostijden, vaak 6 - 8 uur, afhankelijk van de afspraken die we daarover maken.
 
Een klantgericht team is gefocust op uw applicatie(s) en levert ook changes op tijd. Incidenten hebben een gegarandeerde oplostijd voor prio 1 en 2. Het resultaat is continuïteit voor een vaste prijs.

En ook: excellent Beheer

Image

Dé complete ontzorging voor beheer van bedrijfskritische applicaties in een dynamische omgeving. Gericht op voorkomen van verstoringen door pro-actief beheer, bewaking en beheersen van continuïteitsrisico’s.
 
Deze dienst is inclusief de noodzakelijke changes voor de continuïteit van uw processen. Zowel beheer als change vindt plaats door een klantgericht team, waardoor de kennis geborgd is. Het resultaat is continuïteit door het voorkomen van verstoringen. Doet zich toch een incident voor dan garanderen wij oplostijden bij prio 1 en 2. Ook hier berekenen wij een vaste prijs voor beheer.